2016:07:31 20:49:12

Sponsoren

Naast een financiële bijdrage kunt u ons ook sponsoren met materiële goederen of diensten. Hierbij kunt u denken aan (spel)materialen, maar ook aan leuke kleine prijsjes voor tijdens de kampweek. Neem contact met ons op als u denkt ons te kunnen helpen. We komen hierover graag in gesprek met u. De onderstaande bedrijven dragen ons kampwerk een warm hart toe.

Prijsprinter

Voor onze kampboekjes kunnen we al een aantal jaar met veel plezier terecht bij Prijsprinter. Bovenop hun scherpe prijzen krijgen we als stichting nog extra korting. Daardoor kunnen we de boekjes er steeds mooier uit laten zien.

Goedgemerkt

Bij Goedgemerkt kunt u kledinglabels en andere labels bestellen die het zoekraken van kledingstukken en andere bagage kunnen voorkomen. Via goedgemerkt krijgen we als stichting 10% korting. Als ouder kunt u hiervoor de code ONVERGETELIJKGEMERKT gebruiken.

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!