Brugkampen 2018

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer twee onvergetelijke christelijke brugkampen voor tieners van 12 t/m 13 jaar nu in groep 8 zitten of in klas 1. Het kamp staat in het teken van avontuur, leuke belevenissen en een ontdekkingstocht waarin je mag ontdekken hoe waardevol je bent. Het kamp vindt plaats op de prachtige accommodatie 'De Heidewachter' in Otterlo. Het kampgebouw ligt midden in het bos en vlakbij een mooie zandverstuiving, midden op de Veluwe!

Leuk, leerzaam en ontdekken hoe waardevol je bent

Het programma is een mooie mix van activiteiten en leuke leerzame onderdelen. 's Ochtends duiken we op een moderne manier in een Bijbels thema dat we elke dag op een creatieve manier verwerken. 's Middags en 's avonds zijn er verschillende gezellige en leuke activiteiten waarbij we natuurlijk veel in het bos te vinden! Het nachtspel, kampvuur en de bonte avond zijn natuurlijk hoogtepunten!

Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht

Op het brugkamp worden de deelnemers ingedeeld in groepen van acht deelnemers met twee kampleiders. De meeste activiteiten vinden in de grote groep plaats. Het brugkamp is een plek waar je een week lang jezelf kunt zijn, kunt leren van elkaar en de kampleiding. De mooie gesprekken en de leuke spellen maken van deze kampweek een onvergetelijk kamp!

Kampen 2018

week 30
zaterdag 21/07 vrijdag 27/07
week 31
zaterdag 28/07 vrijdag 03/08

Volg ons op FB!

Onze zomerkampen zijn echt Onvergetelijk! Schrijf de data voor de zomerkampen van 2019 snel in je agenda!

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2019 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!