Christelijk Brugkamp 2022

Ook in 2022 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer twee onvergetelijke christelijke brugkampen voor tieners van groep 8/klas 1. Het kamp staat in het teken van avontuur, leuke belevenissen en een ontdekkingstocht waarin je mag ontdekken hoe waardevol je bent. Het kamp vindt plaats op de prachtige accommodatie 'de Heidewachter' in Otterlo. Het kampgebouw ligt midden in het bos en vlakbij een mooie zandverstuiving, midden op de Veluwe!

Leuk, leerzaam en ontdekken hoe waardevol je bent

Het programma is een mooie mix van activiteiten en leuke leerzame onderdelen. 's Ochtends duiken we op een moderne manier in een Bijbels thema dat we elke dag op een creatieve manier verwerken. 's Middags en 's avonds zijn er verschillende gezellige en leuke activiteiten waarbij we natuurlijk veel in het bos te vinden! Het nachtspel, kampvuur en de bonte avond zijn natuurlijk hoogtepunten!

Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht

Op het brugkamp worden de deelnemers ingedeeld in groepen van acht deelnemers met twee kampleiders. De meeste activiteiten vinden in de grote groep plaats. Het brugkamp is een plek waar je een week lang jezelf kunt zijn, kunt leren van elkaar en de kampleiding. De mooie gesprekken en de leuke spellen maken van deze kampweek een onvergetelijk kamp!


Brugkamp 2022

week 30
23 juli 2022 29 juli 2022
week 31
30 juli 2022 5 augustus 2022