Programma Brugkamp

Op het brugkamp is er elke ochtend een afwisselend eigentijds programma met muziek, leuke liedjes, een verhaal uit de Bijbel en een creatieve verwerking die goed aansluit bij de belevingswereld van de deelnemers. Naast het centrale programma is er regelmatig een moment in het eigen kampgroepje. In je eigen groepje leer je elkaar goed kennen en praat je met elkaar door over de onderwerpen van die dag. 's Avonds kijken we terug op de dag in de avondsluiting.

Superleuke kampactiviteiten

Na het middageten gaan de groepen meestal naar het bos of de zandvlakte voor kampspellen die kamp echt een kamp maken! Het hoogtepunten in het weekprogramma zijn de zeskamp, het levend stratego, de vossenjacht, het nachtspel, de bonte avond en natuurlijk het kampvuur.

Gevarieerde weekindeling

Het programma is erg gevarieerd met een goede balans tussen rustiger en actieve onderdelen. Sommige activiteiten vinden plaats in een wat grotere groep, andere juist met jouw 'eigen' kampgroepje zodat er altijd de juiste aandacht is en elke deelnemer tot zijn of haar recht komt.

 

Brugkamp 2024

week 30
20 juli 2024 26 juli 2024
week 31
27 juli 2024 2 augustus 2024