Onze zomerkampen zijn onvergetelijk! verrassend! fantastisch!

We kunnen het ook niet helpen. We zijn gewoon superenthousiast en gedreven om elk jaar weer onvergetelijke zomerkampen te organiseren! Een weekje kamp lijkt kort maar de impact is groot. Het maakt ons gelukkig om de blije gezichten van de deelnemers te zien die in een week met veel plezier en diepgang helemaal zichzelf kunnen zijn!

Over ons

Stichting Onvergetelijke Zomerkampen organiseert christelijke zomerkampen voor kinderen, tieners en jongeren met of zonder kerkelijke achtergrond. Het is ons doel om via de kampweken, kinderen, tieners en jongeren een onvergetelijke vakantie te geven waarin zij mooie avonturen mogen beleven en daarbij op een ontspannen manier mogen ontdekken hoe waardevol ze zijn in Gods ogen.

Zorgvuldige balans

We onderscheiden ons doordat we zorgvuldig de balans bewaken tussen onze sterke inhoudelijke onderdelen en superleuke spelactiviteiten. Daarbij willen we in alle onderdelen de liefde van God laten zien in de praktijk. Onze zomerkampen zijn hierdoor toegankelijk voor kinderen van buiten de kerk en toch helemaal vol van het goede nieuws van het evangelie!

Gods liefde als drijfveer

Onze belangrijkste drijfveer om dit werk te doen is de liefde, die God ons geeft. Wij mogen deze liefde doorgeven aan anderen; in dit geval kinderen, tieners en jongvolwassenen. Zoals Jezus op aarde de kinderen tot zich riep en hen zegende, mogen wij dat ook doen.