Kinderkampen 2018

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer twee onvergetelijke christelijke kinderkampen voor kinderen van 7 t/m 11 jaar (groep 3 t/m 7 van de basisschool) op 'Het Mussennest' in Otterlo. Onze kinderkampen staan bekend om de goede balans tussen een boeiend inhoudelijke programma en leuke spelactiviteiten op het prachtige terrein en natuurlijk in het bos. Veel kinderen komen daarom elk jaar weer terug!

Kleine groepen en persoonlijke aandacht

De kinderen worden op basis van hun leeftijd ingedeeld in groepjes van ongeveer 8 jongens en meisjes. Elke groep heeft ten minste twee leiders, zodat alle kinderen voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Daarnaast is er leiding die helpt met de voorbereiding van het ochtendprogramma, de spellen en een natuurlijk een uitgebreid keukenteam.

Een onvergetelijk kinderkamp!

Elk kind verdient een onvergetelijk kinderkamp! Wij doen er alles aan om dat voor zoveel mogelijk kinderen mogelijk te maken!

Kampen 2018

week 30
zaterdag 21/07 vrijdag 27/07
week 31
zaterdag 28/07 vrijdag 03/08

Volg ons op FB!

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2019 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!