Otterlo op de Veluwe

Al jaren organiseren we onze kampen in de omgeving van Otterlo op de prachtige Veluwe tussen bos, heide en zandverstuiving.

Hier huren we een aantal groepsaccomodaties die van alle gemakken voorzien zijn en natuurlijk vlak aan de rand van bos en natuurgebieden liggen.

Bos, heide en zandverstuiving

De Veluwe biedt een geweldig gevarieerd landschap voor ons om onze spellen midden in de natuur te kunnen doen. Het is zo goed voor kinderen om even lekker buiten te zijn en te genieten van de kampactiviteiten.

Moderne groepsaccomodaties

We gaan op kamp in moderne groepsaccommodaties en slapen alleen in goed geventileerde ruimtes. De activiteiten zullen hoofdzakelijk buiten plaatsvinden en daarom organiseren we extra overkappingen en tentruimte.

Sanitair & Hygiene

We hebben dit jaar extra aandacht voor hygiene, zullen veelmaaldaags de handen wassen en bieden op verschillende plekken desinfecterende handzeep aan.

Verder zal dit jaar zal een speciaal sopteam alle locaties 3 maal per dag het sanitair reinigen.

Eten & Drinken

We maken dit jaar gebruik van biologisch afbreekbaar weggooiservies en bestek om afwasmomenten in de binnenruimte te vermijden en vragen elke deelnemer zelf een afsluitbaar flesje voor limonade mee te nemen.