Gebedsteam

Er gaan elk jaar duizenden uren voorbereiding vooraf aan de zomerkampen. Een zomerkamp vergt een goede planning en een degelijke organisatie. Over alles wordt nagedacht en alles wordt uit de kast getrokken om een onvergetelijk zomerkamp te organiseren! Een garantie voor succes zou je zeggen.

Gebed keihard nodig!

Toch zou het niets zijn als God al dit werk niet zou zegenen! Zonder zijn zegen vinden er wel activiteiten plaats maar zullen geen levens worden aangeraakt en veranderd. En dat is precies wat we zo graag willen zien en waar we ook elk jaar weer dankbaar op terug mogen kijken.

Wordt deel van het gebedsteam!

Wordt ook deel van het gebedsteam van dit kampjaar. Hiermee werkt u actief mee aan de zomerkampen. De één bid, de ander gaat op kamp, de ander draagt bij met een gift. Met elkaar maken we de kampen mogelijk!

Hoe werkt het?

Heel simpel! U ontvangt elke maand een korte email met enkele gebedspunten voor de voorbereiding van het kamp en de teams. U bid zelf en wanneer het u het beste uitkomt. U helpt ons hiermee enorm!

Waarom wil je graag bidden voor de kampen van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen?

Promotie Kids

Klik op een van de afbeeldingen in de slideshow hieronder om een grote versie te openen die je kunt delen op je eigen social media

Promotie Youth

Klik op een van de afbeeldingen in de slideshow hieronder om een grote versie te openen die je kunt delen op je eigen social media

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!