Giften

Wordt nu Vriend van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen voor 50 euro en ontvang een handige retro-logeertas. Hiermee helpt u ons om een onvergetelijk kamp mogelijk te maken met een enorme positieve impact op het leven van vele kinderen en jongeren. U helpt ons te investeren in goede materialen en professionele toerusting voor onze kampleiders.

Word nu een Onvergetelijke Vriend!

Hoe kunt u helpen?

  • Door nu Vriend te worden draagt u bij aan onvergetelijke zomerkampen voor kinderen en jongeren!
  • Een collecte in uw kerk of organisatie zorgt niet alleen geld maar ook voor positieve aandacht!
  • Als u een ander bedrag wilt doneren dan kunt u dat via ons donatieformulier in orde maken.

Waar is uw steun voor nodig?

  • Onze kampprijzen behoren tot de allerlaagste van Nederland, toch is de kwaliteit van de kampen zeer hoog en waarderen ouders en deelnemers de zomerkampen in grote mate. Naast de kosten van de accommodaties, de maaltijden en de materialen maken we de volgende kosten:
  • Vervanging van materialen die afgeschreven zijn en aanschaf van nieuwe materialen;
  • De jaarlijkse trainingsdag waar we elk jaar kwalitatief zeer goede sprekers uitnodigen;
  • Professionele EHBO training voor voldoende toerusting per kamp;
  • Deelname van kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben via een kortingsregeling.

Word nu een Onvergetelijke Vriend!

Stichting Onvergetelijke Zomerkampen is een non-profit organisatie. Dat betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Elk jaar zijn we afhankelijk van de kampgelden die betaald worden, giften vanuit kerken en van particulieren en van sponsoren. Elke donatie is dan ook méér dan welkom en wordt enorm gewaardeerd!

Promotie Kids

Klik op een van de afbeeldingen in de slideshow hieronder om een grote versie te openen die je kunt delen op je eigen social media

Promotie Youth

Klik op een van de afbeeldingen in de slideshow hieronder om een grote versie te openen die je kunt delen op je eigen social media

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!