2016:07:31 20:49:12

Organisatie

Bij de organisatie van de zomerkampen komt een hoop kijken. Elk jaar gaan er zo'n 500 deelnemers mee en 150 vrijwilligers om de kampen te begeleiden.

Kerkelijke samenwerking
Een aantal kerken ondersteunen het werk van de Stichting in het bijzonder. Hiernaast is er een groeiend aantal evangelische kerken waar we in contact mee zijn.

De kampen van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen voelen zich verbonden met het jongerenwerk van de Unie van Baptisten Gemeenten. Sinds het stoppen van de Strubbenkampen mogen we ook een aantal kinderen verwelkomen die daar eerder een fijn kamp hebben mogen beleven.

Bestuur & kampstaf

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de kampen. De hoofdleiders van de verschillende kampen vormen met elkaar de kampstaf van de stichting. Het bestuur van de stichting wordt op dit moment gevormd door: Joost Genuit (voorzitter), Daniel Fritschy (logistiek), Gideon Alderden (penningmeester) en Richard van Oosterhout (HR & PR).

Kampleiders

Elk jaar investeren meer dan 150 vrijwilligers hun tijd en energie in het leiden van de kampweek en de voorbereiding vooraf. Zij steken we enorm veel energie in de kwaliteit van de programma's om de deelnemers echt iets onvergelijkelijks mee te geven. De keukenteams zorgen daarbij met veel creativiteit voor de inwendige mens.

Vrijwilligers voor korte klussen

Hiernaast zijn er tal van mensen die op tijdelijke basis zo nu en dan de stichting een handje helpen en het bestuur ondersteunen. Misschien wilt u ook kijken of u een steentje kunt bijdragen?

vlnr Joost Genuit, Daniel Fritschy, Richard van Oosterhout, Gideon Alderden

https://www.onvergetelijk.nl/sites/default/files/blog/PXL_20230214_204311662.MP-EDIT_1.jpg

Iedereen kan mee!

Door vroeg te boeken en te betalen geeft u ons als stichting een stuk zekerheid in de voorbereiding en u ontvangt zelf een leuke korting.
Met een vrijwilliger 'sterke-schouder'-toeslag steunt u het fonds voor gezinnen die de reguliere kampprijs niet kunnen betalen.
Als u meerdere kinderen aanmeldt kunt u een beroep doen op gezinskorting die oploopt als u een groter gezin hebt.

8
40
150
500