Kampvuuravond
2011:07:31 12:25:37

Christelijk

We geloven dat een christelijk zomerkamp een enorm waardevolle ervaring voor elk kind is. Een week lang samen spelen, knutselen, leren, de natuur in, genieten, lachen, vrienden maken, uitgedaagd worden en verhalen horen uit de Bijbel. Naast wat uw kind thuis, op school en in de kerk mee kan krijgen, is een week kamp een hele waardevolle aanvulling. Veel kinderen kijken later terug op de zomerkampen die ze hebben meegemaakt als weken die echt impact hebben gehad!

Ochtendprogramma

We hebben inmiddels een jarenlange ervaring met moderne creatieve geloofsoverdracht en werken veel met media, toneel en muziek. Verder weten we heel goed de balans te leggen tussen het inhoudelijke programma en de verschillende activiteiten.

Waarde(n)vol

Natuurlijk laten we de bijbelse principes en waarden ook terugkomen in hoe we met elkaar en met de natuur omgaan. Ieder kind is waardevol en mag zijn of haar plekje in de groep innemen. God heeft iedereen bijzonder geschapen, ieder met zijn eigen talenten die je mag ontdekken. Daarom hechten we heel erg veel waarde aan het groepsproces waarbij er niet gepest wordt en niemand buiten de boot valt. Dat doen we vanuit de overtuging dat God van elk kind houdt en het waardevol vindt!

Iedereen kan mee!

Door vroeg te boeken en te betalen geeft u ons als stichting een stuk zekerheid in de voorbereiding en u ontvangt zelf een leuke korting.
Met een vrijwilliger 'sterke-schouder'-toeslag steunt u het fonds voor gezinnen die de reguliere kampprijs niet kunnen betalen.
Als u meerdere kinderen aanmeldt kunt u een beroep doen op gezinskorting die oploopt als u een groter gezin hebt.

8
40
150
500