Promotie

Jij kunt meehelpen met de promotie van de Onvergetelijke Zomerkampen! Dat kan op een aantal verschillende manieren. Bijvoorbeeld:
  • het laten zien van een promotiefilmpje in jouw kerk
  • het delen van filmpjes, foto's en banners via social media
  • het plaatsen van ons logo of een artikel in een kerkblad
  • Onze Facebookpagina 'liken', ons volgen op twitter of instagram

Promotiemateriaal

Als jij enthousiast bent over de kampen van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen, dan ben jijzelf de beste promotie! Jouw ervaringen en verhalen zijn het leukst voor iemand anders om over te horen. Voor een promotie hebben we folders, posters, foto's in hoge kwaliteit en leuke promotiefilmpjes. Ook hebben we enkele kant en klare stukjes voor in een kerkblad.

Met een promotiestand in jouw kerk?

Als je het leuk zou vinden als we eens met een stand in jouw kerk komen staan dan doen we dat graag. Hiervoor hebben we apart promotiemateriaal en staande banners waarmee we overal snel een stand kunnen opbouwen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden hiervoor.

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!