Kampvuuravond
2011:07:31 12:25:37

Samenwerking

Als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen vinden we de kwaliteit en veiligheid van onze zomerkampen erg belangrijk. Daarom werken we samen met onder andere de volgende organisaties:

Verder werken we met de toerustingsmaterialen van:

Tenslotte laten we ons op onze jaarlijkse trainingsdag toerusten door professionals van organisaties als 'Stichting Radar, Youth for Christ, Stichting Chris, Stichting de Hoop en Stichting Timotheus.

Samenwerking

Verder werken we samen met andere christelijke kamporganisaties. Een aantal jaar geleden hebben we mede het initiatief genomen om een overleg tot stand te brengen en samen op te trekken waar kan en elkaar te versterken. Ons gezamenlijke doel is dat er steeds meer kinderen (en kampleiders) naar christelijke kampen gaan in de belangrijke functie die de kampen hebben in persoonlijke ontwikkeling en geloofsopvoeding.

Iedereen kan mee!

Door vroeg te boeken en te betalen geeft u ons als stichting een stuk zekerheid in de voorbereiding en u ontvangt zelf een leuke korting.
Met een vrijwilliger 'sterke-schouder'-toeslag steunt u het fonds voor gezinnen die de reguliere kampprijs niet kunnen betalen.
Als u meerdere kinderen aanmeldt kunt u een beroep doen op gezinskorting die oploopt als u een groter gezin hebt.

8
40
150
500