2012:08:04 15:24:56

Christelijke Kinderkampen

We geloven dat een christelijk kinderkamp een enorm waardevolle ervaring voor elk kind is. Een week lang samen spelen, knutselen, leren, de natuur in, genieten, lachen, vrienden maken, uitgedaagd worden en verhalen horen uit de Bijbel. Naast wat uw kind thuis, op school en in de kerk mee kan krijgen, is een week kamp een hele waardevolle aanvulling. Veel kinderen kijken later terug op de zomerkampen die ze hebben meegemaakt als weken die echt impact hebben gehad!

Ochtendprogramma

We hebben inmiddels een jarenlange ervaring met moderne creatieve geloofsoverdracht en werken veel met media, toneel en muziek. Verder weten we heel goed de balans te leggen tussen het inhoudelijke programma en de verschillende activiteiten.

Waarde(n)vol

Natuurlijk laten we de bijbelse principes en waarden ook terugkomen in hoe we met elkaar en met de natuur omgaan. Ieder kind is waardevol en mag zijn of haar plekje in de groep innemen. God heeft iedereen bijzonder geschapen, ieder met zijn eigen talenten die je mag ontdekken. Daarom hechten we heel erg veel waarde aan het groepsproces waarbij er niet gepest wordt en niemand buiten de boot valt. Dat doen we vanuit de overtuging dat God van elk kind houdt en het waardevol vindt!

 

Kinderkamp 2024

week 30
20 juli 2024 26 juli 2024
week 31
27 juli 2024 2 augustus 2024