Adres & Route Tienerkamp

Vanwege de manier waarop dit jaar de vakanties vallen voor de verschillende regios zullen Tienerkamp week 1 & week 2 op verschillende locaties worden gehouden. Let hier goed op bij het brengen en halen van uw kind.

TienerkampGroepsaccomodatie De Boomstronk
AdresRoekelse Bosweg 3, 6731 SH, Otterlo
Websitehttps://www.boomstronk.nl
Google Mapshttps://goo.gl/maps/8cNwPumcYfbvYtDm8

Op dit moment weten we nog niet precies welke maatregelen nodig zijn tijdens de zomer van 2021. De informatie hieronder is van 2020.

Kampprotocol & tijdsloten

Vanwege de coronamaatregelen werken we dit jaar met tijdsloten voor het brengen en halen, dit doen we om het niet te druk te laten worden en vanwege de 1,5 meter maatregel.

Omdat we dit jaar op kamp gaan in een "kampbubbel" kunnen ouders dit jaar niet mee het kampterrein op en dus ook niet mee naar de slaapzalan.

We organiseren het brengen en ophalen van uw kind op een manier met specifieke tijdsloten voor elke deelnemer.

In dit tijdslot zullen we u van harte welkom heten en kunt u bij de receptietafel de laatste gegevens doorgeven en de laatste gezondheidscheck doorlopen.

Vervolgens kunt u afscheid nemen van uw kind die zich bij het kampgroepje zal verzamelen voor de eerste kennismaking.

Tijdsloten brengen

De periode waarin de tijdsloten vallen voor het brengen van kinderen van het tienerkamp zal zijn op zaterdag tussen 15:00 & 17:00

Tijdsloten halen

De periode waarin de tijdsloten vallen voor het halen van kinderen van het tienerkamp zal zijn op vrijdag tussen 17:30 & 19:30

Wanneer kunt u uw kind brengen?

Let op: het exacte tijdslot dat we aan uw kind hebben toegewezen ontvangt u per email.

Het is een hele logistieke operatie waarbij we zowel het brengen als het halen zo prettig en praktisch mogelijk hebben georganiseerd.

Om alles goed te laten verlopen is het daarom belangrijk om u exact aan tijden te houden die u worden toegewezen.