Topkamp Kroatië

Voor jongeren van 18 t/m 21 jaar zal het topkamp in 2018 een jongerenreis naar het prachtige Kroatië zijn die bestaat uit een avontuurlijke week die ons zowel naar de bergen als de kust van dit bijzondere land voert.

Kroatië is een prachtig land met veel contrasten in het landschap die ons volop ruimte bieden voor uitdagende activiteiten, genieten van de prachtige natuur en ontdekkingstochten naar vergeten oorden. We zullen zwemmen, wandelen, fietsen en onvergetelijke avonden beleven met goede gesprekken onder een prachtige sterrenhemel. Het wordt een weekje intensief ‘ont’-moeten!

Naast alle activiteiten is er genoeg tijd voor een persoonlijk gesprek, samen zingen, samen bidden, Bijbelstudies, dollen, chillen en muziek maken. Deze jongerenreis belooft een uitdagend avontuur te worden waarbij je met een kleine groep een ontspannen vakantie beleeft in een prachtig landschap en onderweg zowel aan teambuilding doet als het beter leren kennen van jezelf en God.

De kosten bedragen € 450,- en daarvoor krijg je heel veel terug: een mooie reis, avontuur, vriendschappen, lol en goede gesprekken en natuurlijk een onvergetelijke vakantieweek. Een absolute aanrader! Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 15 deelnemers!

Menu Topkamp

Topkamp 2018

week 30
zaterdag 21/07 zondag 29/07