Topkamp 2023

Voor jongeren van 18 t/m 20 jaar zal het Topkamp in 2023 weer een jongerenreis worden met zowel avontuur, ontspanning en diepgang!

We gaan komend jaar naar een schitterend gebied in een prachtig land. Een plek met ruimte voor uitdagende activiteiten, genieten van het prachtige landschap en ontdekkingstochten naar vergeten oorden. We zullen activiteiten ondernemen als zwemmen, wandelen, fietsen en onvergetelijke avonden beleven met goede gesprekken onder een prachtige sterrenhemel. Het wordt een weekje intensief ‘ont’-moeten!

Naast alle activiteiten is er genoeg tijd voor een persoonlijk gesprek, samen zingen, samen bidden, Bijbelstudies, dollen, chillen en muziek maken. Deze jongerenreis belooft een uitdagend avontuur te worden waarbij je met een kleine groep een ontspannen vakantie beleeft in een prachtig landschap en onderweg zowel aan teambuilding doet als het beter leren kennen van jezelf en God.

De kosten houden we zo laag mogelijk en zijn inclusief vervoer. Hiervoor krijg je heel veel terug: een mooie reis, avontuur, vriendschappen, lol en goede gesprekken en natuurlijk een onvergetelijke vakantieweek. Een absolute aanrader! Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 24 deelnemers!


De datum en locatie voor het komende topkamp worden op een later moment bekend gemaakt.