Locaties Jeugdkamp

Vanwege de manier waarop dit jaar de vakanties vallen voor de verschillende regios zullen Jeugdkamp week 1 & week 2 in 2020 op verschillende locaties worden gehouden. Let hier goed op bij het brengen en halen van uw kind. In 2021 zullen de jeugdkampen allebei weer op de Houtkamp in Otterlo plaatsvinden.

Lees in deze blog meer over de locatie van Jeugdkamp week 1
 

De Woudegge (week 1)

Week één zal dit jaar intrek nemen in de Woudegge in Otterlo. Deze locatie bevindt zich aan de rand van het Roekelse Bos, een prachtig gevarieerd bosgebied. Het bos is een paradijs voor (roof)vogels, herten en wilde zwijnen. De accomodatie biedt mooie slaapzalen, een prettige eetzaal en een fijne recreatiezaal en een prachtige kampvuurkuil.

www.woudegge.nl

De Houtkamp (week 2)

De 'Houtkamp' is een karakteristieke groepsaccomodatie vlak bij de ingang van het Nationale Park Hoge Veluwe. We zitten hier midden in de natuur en lopen direct vanaf het terrein het bos in. De locatie ligt vlak aan de rand van het Otterlose bos, met een schitterende zandvlakte en verrassende hoogteverschillen. De Houtkamp is verder nog steeds een actieve melkveehouderij!

www.dehoutkamp.nl