Kampvuuravond
2013:07:27 15:52:01

Programma Jeugdkamp

Het jeugdkamp van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen heeft de perfecte balans tussen de inhoudelijke onderdelen en spannende activiteiten. Vanuit onze christelijke identiteit is er veel ruimte voor jongeren die daar niet mee zijn opgegroeid. Samen met elkaar gaan we echt de diepte in!

Kickstart en workshops
Elke ochtend is er een kickstartmoment met je eigen groepje en boeiende workshops die je zelf kunt uitkiezen! 's Middags en 's avonds zijn er te gekke spellen en (ont)spannende activiteiten. Verder zijn het nachtspel, een (gps)speurtocht, vette survival, kampvuur en de bonte avond in dit kamp absolute hoogtepunten! Natuurlijk zijn we veel in de prachtige omgeving te vinden met een schitterend bos en een indrukwekende zandvlakte!

Kamp-in-Actie
Niet meer weg te denken is het onderdeel Kamp-in-Actie waarbij we ons in de omgeving praktisch inzetten voor mensen die dat wel kunnen gebruiken. Het kunnen dagactiviteiten zijn maar ook een muurtje verven bijvoorbeeld. Elk jaar blijkt uit dat deelnemers dit onderdeel zeer bijzonder vonden! 
Een week waarin je helemaal jezelf kunt zijn en ontzettend veel plezier hebt? Dat klinkt typisch als ons jeugdkamp!

 

Jeugdkamp 2024

week 30
20 juli 2024 26 juli 2024
week 31
27 juli 2024 2 augustus 2024