Week 1 afgelopen, Week 2 volop bezig!

De kampen van week 1 zitten er weer op. De meeste leiding heeft inmiddels al weer een beetje bijgeslapen, sommige deelnemers zijn er nog steeds mee bezig. Maar wat was het een mooie eerste week vol herinneringen, indrukken en vriendschappen. De groepsfoto's van de kampen van week 1 zijn te vinden vie de volgende linkjes:

Brugkamp week 1: En toen?

Wat een week hebben we alweer achter ons liggen.Van de workshops tot aan tot het ruilspel in Ede, van de zeskamp tot aan de escape rooms, de ochtendprogramma's, de stille tijd, er is een hoop gebeurd! En dan is het opeens alweer vrijdag en zitten we ons te bedenken wat er eigenlijk allemaal gebeurd is. In de voorbereiding bedenk je de spellen, bereid je de praatjes voor de stille tijd voor, bedenk je op papier de groepjes en wat er sinds vorig jaar misschien beter kan. Maar als je eenmaal in de kampweek zit, dan gaat de tijd verschik-ke-lijk snel.

Jeugdkamp week 1: Update!

Nog benieuwd naar de girls- & boysnight van dinsdag? We vertellen je er kort wat over!
De meiden hebben een heerlijke broodje shoarma gegeten, tussendoor lekker gezongen en 's avonds genoten van chocolade en thee. We bespraken de vrouwen Eva, Lea, Ester en Abigaïl om te kijken hoe God in hun levens heeft gewerkt. Later keken we ook zelf in een spiegel om te ontdekken hoe God ons bedoeld heeft. Uiteindelijk mochten we elkaar bemoedigen en leerden we elkaar echt beter kennen (zonder filter!).

Pagina's

Vandaag hoorden we de eerste resultaten van een onderzoek naar de impact van christelijke kampen. Wat denk je zelf?
Het allereerste kampboekje! Van bijna 40 geleden! Bewaar jij ook je oude kampboekjes?
De filmpjes die dit jaar op het Brugkamp zijn gebruikt staan nu op ons YT-kanaal! (linkje in bio)

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!