Nieuws | Stichting Onvergetelijke Zomerkampen

Shuffle Zomerkampen 2019

Er zal dit jaar tijdelijk een shuffle plaatsvinden waardoor Tienerkamp week 1 en Jeugdkamp week 1 op een andere locatie plaatsvinden dan afgelopen jaren.

De zomervakantie valt qua regio's dit jaar dusdanig dat voor TK1 en JK1 de Boomstronk en de Houtkamp niet beschikbaar waren. We zijn erg blij dat we twee fantastische alternatieven hiervoor hebben gevonden voor dit en komend jaar. Daarna zullen we weer intrek nemen in de bekende locaties.

Donderdag 2 augustus

We begonnen vandaag eindelijk met het spel waar alle tieners al de hele week om gezeurd hadden. Na een uurtje langer uitslapen door het nachtspel en een overheerlijk ontbijtbuffet verzorgd door de keuken, liepen we met zijn allen naar het bos. Levend stratego was begonnen! Omdat het 1-1 werd voor de lunch, hebben we de strijd na de lunch vervolgd, totdat team blauw gewonnen had met 5-2. ‘s Avonds hebben we genoten van een heerlijke bbq. Het was nog wel te droog voor open vuur, dus de keuken had het vlees binnen bereidt. Na de bbq speelden we ‘boeren en piloten’.

Pagina's