Nieuws | Stichting Onvergetelijke Zomerkampen

Onderzoek: Geloven in kampen

In een postchristelijke samenleving waar netwerken belangrijker worden, groeit het belang van kinder- en tienerkampen als christelijke geloofsgemeenschap. Dat is een van de conclusies uit het onderzoek ‘Geloven in Kampen’ dat begin deze maand gepresenteerd is. 

Week 1 afgelopen, Week 2 volop bezig!

De kampen van week 1 zitten er weer op. De meeste leiding heeft inmiddels al weer een beetje bijgeslapen, sommige deelnemers zijn er nog steeds mee bezig. Maar wat was het een mooie eerste week vol herinneringen, indrukken en vriendschappen. De groepsfoto's van de kampen van week 1 zijn te vinden vie de volgende linkjes:

Pagina's

"Kom tot Mij...", zegt Jezus tegen jou
Wat kijken we terug op een mooi jubileumweekend! Oprichter Andr Vrees maar ook andere kampleiding van het eerste uur ontdekten dat de kern nog onveranderd is: kinderen in een ontspannen week kennis laten maken met het evangelie in een perfecte balans tussen diepgang en plezier #40jaarkamp #since1979

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!