Locaties 2023

In 2023 zijn er een aantal veranderingen waar we als stichting mee zijn geconfronteerd en waar gelukkig een oplossing voor is gevonden. De Boomstronk en de Heidewachter zijn twee vertrouwde accommodaties die helaas vanaf komende zomer niet meer beschikbaar zijn als groepsaccommodatie. Het zijn allebei plekken waar veel mooie herinneringen zijn gemaakt en die we als stichting in ons hart hebben gesloten.

Veranderingen

Komende zomer mogen we voor de 45e keer Onvergetelijke Zomerkampen organiseren en in de loop van de jaren is er veel veranderd maar is de kern altijd hetzelfde gebleven: kinderen en jongeren op een ontspannen manier in contact te brengen met het evangelie met een mooie balans tussen plezier en diepgang.

05/08 KK2 vrijdag: Laatste informatie ophalen en afscheid

Beste ouders,

Vandaag haalt u uw kind weer bij ons op. Vanaf 16:00 uur bent u welkom op het terrein. Niet eerder! Hiervoor zijn wij namelijk nog bezig met ons programma. Dit zal op dezelfde manier gaan als bij de aankomst.

Wanneer de kinderen hun ouders weer zien, is het mogelijk dat er kinderen zijn die gaan huilen. Vermoeidheid en heimwee spelen hierbij een rol. Huilen is dan een logische reactie.

Pagina's