2016:07:31 20:49:12
2011:07:31 12:32:31
2011:07:31 12:25:37

Kampgeld

De kampprijzen houden we zo laag mogelijk omdat we vinden dat de kampen voor iedereen toegankelijk moeten kunnen zijn. Wel vragen we aan wie meer kan missen om extra bij te dragen aan het solidariteitsfonds. 

  1. we werken met periodes van vroegboekkorting
  2. u kunt waar van toepassing kiezen voor gezinskorting
  3. we nodigen u om bij te dragen aan het solidariteitsfonds
  4. we zoeken in overleg altijd een goede oplossing 

Kamptarieven 2024

Aantal kinderen12>2
1 januari t/m 31 januari€185€170€160
1 februari t/m 31 mei€195€180€170
1 juni t/m 30 juli€205€190€180

Vroegboekkorting

Hoe eerder u uw kinderen aanmeldt, hoe lager de kampprijs. Dit heeft voor ons als Stichting het voordeel dat we de voorbereidingen vroeg op de aanmeldingen kunnen afstemmen en het helpt ons de accomodaties te betalen. Voor u is het prettig om zeker te weten dat er een plekje is voor uw kind en het scheelt u in kosten!

Gezinskorting

We willen graag alle kinderen een kamp kunnen aanbieden. Voor grotere gezinnen kunnen de kosten soms een obstakel zijn. Daarom bieden we gezinnen de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gezinskorting. Als de kampprijs ook met deze korting nog een obstakel is neem dan contact op voor meer mogelijkheden. Als de chat beschikbaar is kunt u ook op die manier even benaderen.

Solidariteitsfonds

We doen er alles aan om de kampprijzen tot de laagste van Nederland te houden. Daarnaast helpen we elk jaar een aantal gezinnen die het kampgeld echt moeilijk kunnen betalen. Als Stichting vinden we dat de kosten nooit een obstakel mogen zijn. Daarom hebben we een solidariteitsfonds in het leven geroepen waar iedereen aan kan bijdragen en voor wie het nodig is een beroep op kan doen.

Betalen met iDeal

Het verwerken van alle betalingen is voor u en voor ons een stuk eenvoudiger door direct te betalen via iDeal (Nederland) of Bancontact (België). We werken niet met een aanbetaling, mocht het betalen van het gehele bedrag ineens een probleem vormen kies dan voor 'betaalafspraak'. U heeft dan de mogelijkheid om via een link in uw mail op een later moment het kampgeld te betalen. Mocht er echt geen mogelijkheid zijn om via iDeal te betalen, neem dan contact met ons op. In dat geval regelen we in goed overleg natuurlijk een andere betaalmogelijkheid.

Reacties van ouders

Onze dochter heeft het erg leuk gehad op het kamp. Ze ging voor het eerst, enthousiast gemaakt door haar vriendin.

Renate BaardseOuder van een kampdeelnemer

Tijdens kamp wordt erg veel samenhorigheid gecreeerd tussen de kinderen. Het is zo leerzaam en jullie brengen de kinderen op een top manier in contact met het geloof.

Patricia Giwa-Osagie-BeckerOuder van een kampdeelnemer

Voor ons telt het ontmoeten van andere christelijke kinderen, vrolijkheid en leuke dingen doen. Er is een goed evenwicht tussen serieus en plezier

Arianne ten KloosterOuder van een kampdeelnemer

Onze dochter vond het erg leuk! Ook wel spannend, maar na de week overwegend leuk. Zelf vonden wij als ouders het heel mooi dat ze zo blij en enthousiast terugkwam, ze bleef maar zingen.

Inez Viersen-GeusebroekOuder van een kampdeelnemer

Een week vol vriendschap, avontuur, plezier en diepgang!

Anita ZwemmerOuder van een kampdeelnemer

Tijd doorbrengen met tieners en jeugd die een plek hebben voor God in hun leven. Dat vinden we belangrijk voor onze kind(eren). Waar wij enthousiast over zijn is de creativiteit waarmee het georganiseerd wordt en de leiding daar zoveel tijd voor reserveert.

Ellen VollmullerOuder van een kampdeelnemer

De leukste week van het jaar voor de kinderen! En voor ons als ouders een week zonder kinderen wetende dat ze in goede handen zijn.

Nethanja de WaardOuder van een kampdeelnemer

Hij heeft ontzettend genoten van het samenzijn, van de positiviteit van de groep, van de gezelligheid, van de leiding die serieuze belangstelling en betrokkenheid toonde, van de spelen, van het heerlijke eten, ja....van alles eigenlijk!

Leny SmienkOuder van een kampdeelnemer

Ik ben het meest enthousiast dat er een leuke, open, positieve sfeer hangt, de kickstart en dat onze dochter vriendschappen heeft gesloten met christelijke leeftijdsgenoten.

Anja van der StegeOuder van een kampdeelnemer

Onze vakantie moet om de Onvergetelijke Zomerkampen heen gepland worden, dus dat zegt veel!

Rob LagendijkOuder van een kampdeelnemer

Mooie combi van met het geloof bezig zijn en vrije tijd (spellen, sporten e.d.). Leiding trekt echt op met de kinderen. Alles is goed geregeld, er is over nagedacht, waardoor je je kind met een gerust hart achter kunt laten.

Ingrid van TolOuder van een kampdeelnemer

Voor onze dochter is het fijn om in een groep samen dingen ondernemen en genieten. Voor ons als ouders is het belangrijk dat ze in een groep durft te zijn zonder ouders en daar veel leert en geniet.

John OldenhageOuder van een kampdeelnemer