Kampgeld 2019

De kampprijzen houden we zo laag mogelijk; de hoogte ervan mag nooit een obstakel vormen!

  1. we werken met de mogelijkheid voor een 'vroegboekkorting'
  2. u kunt zelf kiezen voor eventuele gezinskorting
  3. u kunt vrijwillig bijdragen aan ons solidariteitsfonds
  4. we werken met machtigingen en automatische incasso

Kamptarieven 2019

Aantal kinderen123>3
Tot 1 januari€145€140€135€130
Tot 31 mei€150€145€140€135
Vanaf 1 juni€160€155€150€145
Vroegboekkorting
Hoe eerder u uw kinderen aanmeldt, hoe lager de kampprijs. Dit heeft voor ons als Stichting het voordeel dat we de voorbereidingen vroeg op de aanmeldingen kunnen afstemmen en het helpt ons de accomodaties te betalen. Voor u is het prettig om zeker te weten dat er een plekje is voor uw kind en het scheelt u in kosten!
 
Gezinskorting
We willen graag alle kinderen een kamp kunnen aanbieden. Voor grotere gezinnen kunnen de kosten soms een obstakel zijn. Daarom bieden we gezinnen de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gezinskorting. Als de kampprijs ook met deze korting nog een obstakel is neem dan contact op voor meer mogelijkheden. Als de chat beschikbaar is kunt u ook op die manier even benaderen.
 
Solidariteitsfonds
We doen er alles aan om de kampprijzen tot de laagste van Nederland te houden. Daarnaast helpen we elk jaar een aantal gezinnen die het kampgeld echt niet kunnen betalen. Als Stichting vinden we dat de kosten nooit een obstakel mogen zijn. Daarom hebben we een solidariteitsfonds in het leven geroepen waar iedereen aan kan bijdragen en voor wie het nodig is een beroep op kan doen.
 
iDeal of automatische incasso
Het verwerken van alle betalingen is voor u en voor ons een stuk eenvoudiger door direct te betalen via iDeal of te werken met een automatische incasso. Als u ons machtigt schrijven we ongeveer 6 weken na uw aanmelding het kampgeld af. Ook vanuit Belgie kan via deze SEPA incasso betaalwijze worden aangemeld. Mocht er echt geen mogelijkheid zijn om op deze manier te betalen, neem dan contact met ons op. In dat geval regelen we in goed overleg natuurlijk een andere betaalmogelijkheid.