Kinderen met een 'rugzakje'

In het onderwijs heeft de term 'rugzakje' een specifieke betekenis. Wij gebruiken de term iets breder en bedoelen er kinderen met allerlei bijzonderheden of aandachtspunten mee.

Zorgvuldigheid

Het is ons verlangen om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijk zomerkamp te bezorgen. Toch moeten en willen we zorgvuldig met de aanmeldingen omgaan om teleurstellingen te voorkomen. Daarom biedt ons inschrijfformulier voldoende gelegenheid om aandachtspunten aan ons door te geven. Na uw aanmelding zullen we samen kijken of deelname haalbaar is en met welke 'gebruiksaanwijzing'.

In goed overleg

We hebben helaas geen mogelijkheden om uitgebreidere begeleiding te bieden tijdens de kampweek. Veel kinderen kunnen gewoon mee op kamp maar sommige kinderen kunnen beter op een kamp met professionals en hebben uitgebreidere persoonlijke begeleiding nodig. Twijfelt u? Neem dan van te voren even contact met ons op.

Alternatief

Een goed alternatief voor uw kind kan Stichting GRIP zijn. Dit is een bevriende organisatie die specialistische christelijke zomerkampen op de Veluwe organiseert voor kinderen met psychiatrische noden zoals ASS (autisme en aan autistische verwante contactstoornissen), ADHD,ADD/ODD, angsten, dwangstoornissen of hechtingsstoornissen. Meer info: www.stichtinggripopjeleven.nl)
Sinds kort organiseert ook YoY Kampen een speciaal kamp voor kinderen met stoornissen in het autistische spectrum. Dit doen zij in samenwerking met Stichting Betach in Wekerom.

Reacties van ouders