Christelijke Tienerkampen

We geloven dat een christelijk tienerkamp een enorm waardevolle ervaring voor elk tiener is. Een week lang samen actief zijn, samen eten, met elkaar de natuur in, genieten, lachen, vrienden maken, uitgedaagd worden en uitgedaagd worden door goede tips uit de Bijbel. Naast wat uw zoon of dochter thuis, op school en in de kerk mee kan krijgen, is een week kamp een hele waardevolle aanvulling. Veel jongeren kijken later terug op de zomerkampen die ze hebben meegemaakt als weken die echt impact hebben gehad!

Ochtendprogramma

We hebben inmiddels een jarenlange ervaring met moderne creatieve geloofsoverdracht en werken op het Tienerkamp veel met workshops die je zelf kunt kiezen en met met onderwerpen die dicht bij de belevingswereld van tieners staan. Verder weten we hele goede balans te leggen tussen het inhoudelijke programma en de verschillende activiteiten. Een kamp met 100% plezier en 100% diepgang!

Waarde(n)vol

Natuurlijk laten we de bijbelse principes en waarden ook terugkomen in hoe we met elkaar en met de natuur omgaan. Iedere tiener is waardevol en mag zijn of haar plekje in de groep innemen. God heeft iedereen bijzonder geschapen, ieder met zijn eigen talenten die je mag ontdekken. Daarom hechten we heel erg veel waarde aan het groepsproces waarbij er niet gepest wordt en niemand buiten de boot valt. Dat doen we vanuit de overtuging dat God van elke tiener houdt en het waardevol vindt!