|

Nog 100 dagen...

Wow! Wat gaat de tijd hard! Over 100 dagen zijn de eerste kampweken begonnen!

De aanmeldingen lopen storm! We zitten inmiddels op 90% vol over alle kampen bekeken. Meer deelnemers dan ooit gaan er dit jaar mee met de Onvergetelijke Zomerkampen! De voorbereidingen zijn in volle gang, de teams worden samengesteld, de taken verdeeld. De thema's, spellen, verhalen, uitwerkingen en alle creatieve ideeën worden op elkaar afgestemd. Speurtochten worden in elkaar gezet en verkenningsbezoekjes aan Otterlo worden gebracht. De kamplocaties zijn opgeknapt en klaar voor een nieuw seizoen.

Je zou bijna zeggen dat het allemaal wel gaat lukken. Maar niets is minder waar. Als we zo denken missen een heel belangrijk ingrediënt! En dat is... gebed!

We zoeken dit jaar een aantal mensen voor ons gebedsteam. Alle leden van het gebedsteam ontvangen in de komende periode elke maand een email met een aantal gebedspunten. Deze gebedspunten kunnen thuis gebruikt worden, maar misschien ook op de huiskring.

We weten dat we een grote en betrokken achterban hebben van ouders, ooms & tantes, maar ook opa's en oma's. Hoe mooi zou het zijn als we allemaal op een andere manier een steentje kunnen bijdragen aan de impact van de zomerkampen? Daarom roepen we u vrijmoedig op om dit bericht te delen met mensen waarvan u vermoedt dat ze ook mee willen bidden. Zonder Gods hulp en zegen wordt het helemaal nix. Alleen met Zijn zegen wordt het onvergetelijk!