algemeen |

Shuffle Zomerkampen 2020

Er zal dit jaar voor het tweede jaar op rij een shuffle plaatsvinden waardoor Tienerkamp week 1 en Jeugdkamp week 1 op een andere locatie plaatsvinden dan de afgelopen jaren.

De zomervakantie valt qua regio's dit jaar dusdanig dat voor TK1 en JK1 de Boomstronk en de Houtkamp niet beschikbaar waren. Vorig jaar was dit ook het geval en dit jaar hebben we er weer nieuwe oplossingen voor gevonden. We zijn erg blij dat we twee fantastische accomodaties kunnen gebruiken. In 2021 zullen we weer intrek nemen in de bekende locaties.

Tienerkamp week 1 op boerderij Hoekelum

Dit jaar zal Tienerkamp week 1 intrek nemen in 'de Barg' en 'de Schuur' van boerderij Hoekelum in Bennekom (net zuidelijk van Station Ede-Wageningen). We bevinden ons op een landgoed waar iets verderop ook Kasteel Hoekelum staat. We lopen zo het Hoekelumse bos in maar ook natuurgebied de Syselt behoort hier tot onze achtertuin. Met de fiets zijn we in een mum van tijd in Ede of Otterlo.

Boerderij Hoekelum Edeseweg 122, 6721 KE, Bennekom (www.hoekelum.nl)

Jeugdkamp week 1 op de Beukhof in Putten

Jeugdkamp week 1 zal dit jaar intrek nemen in de Beukhof in Putten. Deze locatie bevindt zich aan de rand van het Speulderbos wat één van de mooiste en oudste bossen is van Nederland. Kromme in wonderlijke bochten gegroeide eiken bepalen de sfeer. Het wordt in de volksmond wel het bos van de dansende bomen genoemd. Het bos is een paradijs voor (roof)vogels, herten en wilde zwijnen. De accomodatie biedt mooie slaapzalen, een prettige eetzaal en een fijne recreatiezaal.

De Beukhof Krachtighuizerweg 29, 3881 PC, Putten (www.debeukhof-putten.nl)

UPDATE: Jeugdkamp week 1 2020 zal plaatsvinden op de Woudegge in Otterlo.

Na volgend jaar?

In 2021 trekken we gewoon weer in de vertrouwde locaties (Boomstronk & Houtkamp). Natuurlijk zullen we hierbij ook nadenken over het groeiende aantal deelnemers van de kampen en de situatie op dat moment. Dit jaar zal het voor de verschillende kampen - naast de voordelen - natuurlijk ook wel even wennen zijn. Toch hebben we er alle vertrouwen in dat alle kampen dit jaar weer onvergetelijk zullen worden. In dt kampbrief die we in juni versturen, plaatsen we nog meer informatie over de accomodaties en een aangepaste routebeschrijving.