algemeen | zondag 28-06-2020

Steun ons en word Vriend van Onvergetelijk!

Het is een bijzonder jaar waarin we veel hebben moeten omgooien, een aantal kampen al geannuleerd hadden en waarin we door de recente vergaande versoepelingen deze toch weer mogelijk gaan maken.

Extra uitgaven

We lopen dit jaar tegen een hoop extra kosten aan die te maken hebben met de corona-maatregelen. Denk daarbij aan extra keukenkosten om 1,5 meter tussen het keukenteam mogelijk te maken, huren van overkappingen om zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats te laten vinden, papieren-handdoeken, schoonmaakmiddelen, omboeken van accommodaties, uitbreiding van de EHBO-uitrusting, EHBO-cursussen, extra posters en bordern voor de bewegwijzering van brengen en halen. En zo kunnen we nog even doorgaan.

Geld speelt (g)een rol

We geloven dat de kampen financieel ook in Gods handen zijn. We bieden ze tegen net onder de kostprijs aan omdat we ook sowieso afhankelijk zijn van giften en collectes. Elk jaar gaan verder zo'n 20% van de kinderen via een of andere manier van sponsoring mee uit ons solidariteitsfonds. De een kan wat meer bijdragen dan de ander en zo helpen we allemaal

We kunnen uw support dit jaar meer dan ooit gebruiken en we geloven dat we samen kamp mogelijk maken en met elkaar schouder aan schouder de kosten dragen om een week met onvoorstelbaar veel plezier & impact aan te bieden aan de kids, tieners en jongeren.

Ja! ik word ook Vriend van Onvergetelijk!

Word Vriend van Onvergetelijk!

We willen u vragen om financieel partner te worden door middel van een bijdrage van 25 euro, 50 euro per jaar of meer als u het kunt missen. Uw support maakt dat we dit jaar de extra coronakosten kunnen dekken maar ook de komende jaren kunnen blijven investeren in goede materialen en goede toerusting van onze kampleiders. Alvast bedankt!