algemeen | vrijdag 03-07-2020

Alle onze tienerkampen en jeugdkampen gaan door!


Goed nieuws! Ook Tienerkamp week 2 & Jeugdkamp week 2 zullen defintief doorgang vinden! We hebben teams met voldoende ervaren kampleiders kunnen samenstellen om ook deze kampen door te kunnen laten gaan. Goed nieuws voor veel tieners en jongeren!

Dankbaar dat alle kinderkampen, brugkampen, tienerkampen en jeugdkampen kunnen doorgaan!

We zijn enorm dankbaar dat het gelukt is en we hopen hiermee alsnog heel veel deelnemers een onvergetelijke kampweek te kunnen bezorgen!

Nog plek beschikbaar voor Tienerkamp week 2 & Jeugdkamp week 2

Door wisselingen in de planning van sommige deelnemers en ouders zijn er nog wat plekken beschikbaar in week 2 (vanaf 25 juli) voor Tienerkamp week 2 (voor 14 & 15 jaar) en Jeugdkamp week 2 (voor 16 & 17 jaar).

Kijk voor meer informatie hierover op: https://www.onvergetelijk.nl/jong (misschien kunt u deze link ook delen via social media)

Gebed en support meer dan ooit nodig

De steun van mensen die meeleven met Stichting Onvergetelijke Zomerkampen is meer dan ooit nodig. Overweeg zelf om "Vriend van Onvergetelijk" te worden en een jaarlijks bedrag te doneren, of meld u aan voor het gebedsteam om voor het omschakelen en lastminute voorbereidingen te bidden.

Ja! ik word ook Vriend van Onvergetelijk!

Meer fotos