Locaties 2023

In 2023 zijn er een aantal veranderingen waar we als stichting mee zijn geconfronteerd en waar gelukkig een oplossing voor is gevonden. De Boomstronk en de Heidewachter zijn twee vertrouwde accommodaties die helaas vanaf komende zomer niet meer beschikbaar zijn als groepsaccommodatie. Het zijn allebei plekken waar veel mooie herinneringen zijn gemaakt en die we als stichting in ons hart hebben gesloten. Het toeval wil dat beide accommodaties (los van elkaar) zijn aangekocht door een partij die op een andere manier wil verhuren en helaas niet meer als groepsaccommodatie.

Brugkamp & Tienerkamp

We hebben gezocht naar alternatieve accomodaties voor het brugkamp en het tienerkamp en zijn blij dat we daarvoor de Beukhof in Putten en Boerderij Hoekelum in Bennekom hebben kunnen boeken. Hieronder een korte beschrijving van beide locaties en linkjes naar de websites.

Boerderij Hoekelum (Brugkampen)

Boerderij Hoekelum is een prachtige accommodatie in de gemeente Ede aan de rand van Bennekom (net zuidelijk van Station Ede-Wageningen). Het kamp en het speelbos bevindt zich op een landgoed waar iets verderop ook Kasteel Hoekelum staat. We lopen zo het Hoekelumse bos in maar ook natuurgebied de Syselt behoort hier tot onze achtertuin. De 'achtertuin' van deze accommodatie is het Hoekelumse bos en de Sysselt, twee prachtige gebieden van Geldersch Landschap en Kasteelen. Er leven dassen, boommarters en reeën. In de bomen vindt je de nesten van sperwer, wespendief en hoor je het roffelen van de spechten.

Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122, 6721 KE, Bennekom (www.hoekelum.nl)

De Beukhof (Tienerkampen)

De Beukhof is een gezellige kampeerboerderij aan de rand van het Sprielderbos met meerdere slaapzalen met eigen sanitair, een fijne eetzaal, een aparte programmazaal en een fijne eigen buitenruimte. Deze mooie accommodatie ligt aan de rand van het mooie dorp Putten en vanaf het kampterrein loop je zo het bos in naar de bostoren of het zwaartepunt van Nederland.

De 'achtertuin' van deze accommodatie is het Speulderbos en Sprielderbos wat één van de mooiste en oudste bossen is van Nederland. Kromme in wonderlijke bochten gegroeide eiken bepalen de sfeer. Het wordt in de volksmond wel het bos van de dansende bomen genoemd. Het bos is een paradijs voor (roof)vogels, herten en wilde zwijnen. De accomodatie biedt mooie slaapzalen, een prettige eetzaal en een fijne recreatiezaal.

De Beukhof, Krachtighuizerweg 29, 3881 PC Putten (www.debeukhof.nl)

3 jan 2023 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!