jeugdkamp1 | zondag 24-07-2022

24/07 JK1 zondag: Veni, Vidi, Vici!

Jawel!

De kop is er af! Jeugdkamp 1 is begonnen en inmiddels op volle toeren!

Na een paar maanden voorbereiden op leuke spellen en mooie inhoudelijke momenten, was zaterdag dan eindelijk het moment daar! Bij binnenkomst werden de deelnemers ontvangen door geweldige Romeinen in prachtige toga's die voor een warm welkom zorgden!

Toen de ouders (eindelijk) weg waren, zijn we begonnen met een tof kennismakingsspel! Schoenen van je kampgenoot zoeken, overeenkomsten van elkaar vinden en de o zo belangrijke keuze maken tussen o.a. TikTok of Insta.

Na een heerlijke maaltijd, verzorgd door ons super keukenteam, hebben we met elkaar de kampwaarden doorgenomen, de groepjes verdeeld, de boekjes uitgedeeld, en zijn we in deze groepjes dieper op het thema van dit jaar ingegaan.
Ons thema van dit jaar is Veni, Vidi, Vici / Romeinen, en we behandelen met elkaar de brief aan de Romeinen van de apostel Paulus. Daarover morgen meer!

Na deze eerste kennismaking en groepjestijd, was het tijd om nog even lekker uit te waaien. Een mooie avond wandeling naar de zandvlakte, om vervolgens vet te gaan lasergamen op de heide! Bij terugkomst een heerlijk mini broodje hamburger gegeten, met wat fris een mooie avondsluiting van Elianne, over je thuis voelen!

Wij beginnen ons in ieder geval al steeds meer thuis te voelen en zien uit naar vandaag!

Na de kickstarts (stille tijd), en een stevig ontbijt, gaan we zo luisteren naar Remko. Die gaat met ons het eerste onderwerp uit de Brief aan de Romeinen behandelen!

En vanmiddag de legendarische Mega Games (zeskamp)!

Zin in!