23/07 KK1: Zaterdag en Zondag

Lieve ouders, broertjes, zusjes en andere thuisblijvers, De sfeer zit er goed in! Na een relaxte aankomst gisteren hebben we gisteren lekker gegeten. De keuken had heerlijke broodjes knakworst voor ons gemaakt. Na het eten zijn we direct de ontruimingsoefening gaan doen. Toen het alarm afging (oei wat was dat hard) zijn we allemaal rustig naar het veld gelopen waar gecheckt werd of iedereen aanwezig was. Hierna konden we meteen door naar de spelcompetitie. De hele week door strijden de team tegen elkaar, en vandaag was de aftrap. De Beruchte Boeren en de Eerlijke Edele familie hebben de eerste ronde gewonnen. Vanmiddag weer een nieuwe ronde! In de avond hebben we naar drie filmpjes gekeken. In een filmpje stelde het hele team zich voor, in het volgende filmpje werden de regels uitgelegd door de hoofdleiding en in het laatste filmpje werd verteld dat we gaan sparen voor stichting "Jarige Job." Daarover later meer!

We hebben ook nog een leuk spel gedaan op het veld. Iedereen kreeg een briefje met daarop een dier wat je moest nadoen. Als je dan 5 andere met hetzelfde geluid had gevonden was je compleet! Het was een grote beestenboel met 109 knorrende en kwekkende kinderen en leiding. :) Daarna gingen de kinderen afsluiten in hun groepje. Een paar groepjes zijn nog even lekker het bos ingegaan en daarna is iedereen lekker gaan slapen. Vanmorgen waren een hoop kinderen al vroeg wakker. Om 07:30 (08:30 echte tijd) mochten de kinderen de slaapzalen uit. We zijn lekker gaan ochtendgymnastieken, en daarna heerlijk fris aan het ontbijt. Na het eten zijn de kinderen aan de slag gegaan met de slaapzaalcompetitie. Als de kinderen hun slaapkamer netjes opruimen, en vieze was opruimen en goed vegen, kunnen ze punten verdienen. Aan het eind van de week hebben we hopelijk een winnaar!

In de ochtend zijn we van start gegaan met het ochtendprogramma. We hebben kennisgemaakt met Ridder Roxy die graag een echte Ridder wil worden, maar ze vroeg zich af wat je allemaal nodig heeft. 1 van de dingen die Ridder Roxy nodig blijkt te hebben is een riem, en wel de riem van de waarheid. We hebben toen gekeken naar het verhaal van Esther die door de waarheid te vertellen het volk van God kon redden. Na het programma hebben we een gave groepsvaandel gemaakt. En zo even lekker eten! Vanmiddag gaan we het bos in en hebben we snoepwinkeltje! Foto's volgen later!

Hieronder nog een aantal berichten van de kinderen Liam: Lieve papa, ik hou van jou. Ik mis jou kom je ook eens een keer naar kamp. Natuurlijk wel in deze week. Sophie:Het gaat heel goed en het is superleuk en we hebben al een paar leuke dingen gedaan. Mirra: Ik vind het leuk op kamp. Milan: De nacht ging heel goed met slapen, soms werd ik we wakker. Vandaag wordt weer een leuke dag, tot vrijdag! Lois: Hoi papa en mama, het is heel leuk hier. Reyer: Het gaat heel erg goed! Leiding Martijn: Ik mis mn papa en mama heel erg, maar het is ook wel erg leuk hier. Amelie Zijlstra: Hoi papa en mama, het is hier supergezellig en love jullie! Wietske-Nynke: Hoi, het is hier supergezellig en leuk. Veel kusjes. Eva: Ik vind het een heel leuk kamp, en het is leuk omdat er leuke spelletjes zijn en de slaapzalen zijn fijn.Groetjes Eva Nour: Mama ik mis je erg, maar het kamp is erg leuk. En de leiding Asha, Heinze en Anouk zijn heel goed en we slapen heel goed. Groetjes en kusjes Nour Wat een leuke en gezellige groep hebben we dit jaar! Het belooft een mooie week te worden! Lieve groetjes van iedereen hier op kamp!!

23 jul 2017 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
De waterspelen: een jarenoude traditie 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!