Op weg

Blog 2:

Het is alweer maandag. De derde dag van kamp, de dag na de ontzettend leuke Mega Games waarbij 'the snapchatters' hebben gewonnen! Bravo!

Goed om te weten: het water in het zwembadje, voor het onderdeel snoephappen, is niet zomaar water, want er lagen overheerlijke snoepjes in. En gras. En uiteindelijk enkele deelnemers en groepsleiders. Tsja.. dat krijg je met die waterspellen ;-)

Verder hebben we geblinddoekt een parcour afgelegd, gevolleybald zonder de tegenstander te zien en waterballonnen overgegooid. We hebben nog veel meer spellen gedaan, maar die verhalen hoor je zelf! De middag was in ieder geval actief, knotsgek en heel leuk.

Gisteravond leefden we ons uit door creatief te zijn. Van graffiti spuiten, ballonnetjes met verf met kapot splashen met dartpijltjes, in de keuken met chocolade spelen tot stand-up comedy.

Vandaag zijn de eerste workshops van start gegaan. Tof bij elke workshop we open konden zijn en meer over onszelf en God mochten leren kennen. Vanmiddag hebben we heerlijk door Ede gelopen en een eigen versie van het spel 'Wie is het?' gespeeld. Door gekke opdrachten zoals het lakken van iemand teennagels of een kerkdienst naspelen wisten bijna alle groepen een BN-er te raden. Zie de foto's voor een sfeerimpressie.

Tonight: girls- & boysnight. Lekker cliché vrouwen- of mannenpraat. Morgen vertellen we je er meer over!

24 jul 2017 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!