Zondagmiddag 29 juli

Om 13:00 stond er weer een heerlijke lunch, verzorgd door het keukenteam, voor ons klaar. Uiteraard begonnen we de maaltijd met een paar lekkere rampestampers, zoals: Wij zijn de leden van de hongerlijdersclub, we hebben honger, we hebben honger!! Dit ging natuurlijk onder muzikale begeleiding van borden, bekers en bestek. Nadat iedereen uitgegeten was, was het weer tijd voor corvee. Groepje geel heeft vol toewijding en enthousiasme de keuken geholpen met de afwas.

Het was zo gezellig, dat het programma eigenlijk al uit aan het lopen was. Maar de meiden zeiden vrolijk: "Oh, maar wij hoeven niet mee te doen met het spel hoor! We willen wel blijven afwassen, het is hier zo gezellig!". Op een van de foto's is groepje geel te zien, met hun begeleiders Maiko en Juliette. Het spel hebben ze uiteindelijk toch verkozen boven de afwas, het was namelijk een sporttoernooi! Rugby, voetbal en volleybal zijn de sporten waar ze nu fanatiek mee bezig zijn. Opnieuw bestaan de teams uit de kleine groepjes en is de strijd onder de verschillende teams groot.

Omdat wij zelf nu ook graag willen gaan sporten, is de update kort en krachtig. Tot snel!

29 jul 2018 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!