tienerkamp2 | maandag 30-07-2018

Van Alkmaar tot Eindhoven

Tijd voor het avondspel op de zandvlakte! Een super leuk spel waarbij de tieners verschillende raadsels en vragen op moesten lossen. Uit deze raadsels en vragen volgden de namen van een aantal Nederlandse steden. Verspreid over de zandvlakte lagen enveloppen met de namen van deze steden erop geschreven. Hier moesten de bijbehorende raadsels naartoe gebracht worden, opdat ze in de desbetreffende envelop terecht kwamen. Chaos, plezier, inspanning en fanatisme voerden de boventoon deze avond.

De groep vormt zich steeds meer. Wij zien als leiding steeds weer dat iedereen elkaar bij de activiteiten betrekt en dat een aantal tieners helemaal opbloeien. Hoe mooi!

Vandaag gaan we het hebben over David. David was een man naar Gods hart. Hij was niet van goede afkomst, hij was niet populair. Hij was 'maar' een schaapsherder en de jongste van het gezin. God kijkt niet naar onze status, hij houdt onvoorwaardelijk van ons. Ook van David. David was echter ook gewoon maar een mens, en ook hij zondigde. En hoewel David de gevolgen van zijn daden onder ogen moest zien, deed dit niets af aan Gods liefde voor hem. Het thema van vandaag is 'God wil jou!'. Jij bent WANTED door God!

Vanmiddag gaan we zwemmen. Het (binnen)zwembad in Ede is helaas dicht, maar gelukkig zorgt de zon voor een aangename temperatuur zodat we ons in het buitenzwembad van Bennekom kunnen vermaken. Bid u met ons mee dat de reis er naartoe en het zwemmen zelf zonder ongelukken zal verlopen? Dit mooie weer neemt veel recreatieve fietsers met zich mee en met een grote groep als wij is zo'n tocht nog best een organisatie.

Meer fotos