jeugdkamp1 | zondag 21-07-2019

Start

Jaaaaaaaaaa hoor, het is begonnen. Ready, set, gooooooooo!

Gister zijn we allemaal aangekomen op het prachtige Mussennest. Ik was parkeerwacht en het was fantastisch om de blije gezichten van jullie als ouders te zien dat jullie eindelijk de jongeren konden droppen bij ons.

Na aankomst zijn we begonnen met een spel, waarbij wij allemaal geblinddoekt een poging deden om op alfabetische volgorde van voornaam te gaan staan. We hebben het allemaal overleefd en het is zelfs bijna helemaal gelukt. Na dit spel hebben we nog een ander ingewikkeld spel gedaan, waar de jongeren heel goed in bleken te zijn.

Hierna hebben we mogen genieten van het heerlijke avondeten dat het keukenteam heeft klaargemaakt. We hebben de benodigde kamp regels doorgenomen: heeeeeeeeeeeeeeeel belangrijk, ook heeeeeeeeeeeeeeeeeel saai. Vervolgens zijn we in groepjes uiteen gegaan, de zo geheten Kick-off, om meer de diepte in te gaan en God meer te betrekken bij kamp. We zijn tot de conclusie gekomen dat wij op expeditie zijn, maar dat doen we niet alleen. Een reis zonder God is een onbegonnen zaak.

Tijdens deze Kick-off ging plots het alarm af en was het een kwestie van verzamelen op het grasveld. Gespannen wachten totdat het weer veilig is, maar natuurlijk was dit een oefening en was er niks aan de hand.

we zijn nog creatief bezig geweest en als laatste hebben we een heerlijke boswandeling gemaakt (in de hoop dat ze er moe van zouden worden)...

Op de vroege zondag ochtend, zijn we onze dag begonnen met God in de Kickstart. Dit is een dagelijks moment om in kleiner groepsverband de dag te starten met God. Verder hebben we een wijze preek gehad van Remko over Gods plan met het volk Israël, maar ook met ons en onze persoonlijke expeditie.

PS: Vollybal lijkt voor het eerst in jaren weer een trent te zijn onder de jongeren.