jeugdkamp1 | maandag 22-07-2019

Op expeditie zo en ma

Beste lezers,

De zondag was fantastich met, zoals ik al heb verteld, een goede preek van Remko. Na de lunchpauze hebben de jongeren zich ingeschreven voor de workshops die deels al zijn geweest en nog gaan komen. Hierna hebben de jongeren zich flink ingezet met het sporten. Het was een warme dag dus dit gaat natuurlijk heel goed samen met een beetje.... veel...... heeeeeeel veel water. Zij hebben gehold, gesprongen, behendige bewegingen gemaakt en zij zijn heel fanatiek bezig geweest. Bijna onvoorstelbaar hoe goed zij het volhielden in deze warmte. En na een hele middag sportief bezig geweest te zijn, hadden velen nog de puf om nog een potje tafeltennis te spelen. Ik stond versteld. 

Na het eten zijn we levend cluedo in het bos gaan doen. Er liepen mensen in het bos waarvan één de moordenaar is, maar wie? En waarmee is de moord gepleegd? En waar? Ingewikkeld was het wel, maar zeker te doen.

Deze maandag is niet zomaar een dag. Vandaag is er namelijk iemand jarig. Deze gelukkige is Annelot en dat hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd met taart. Na het heerlijke stuk taart zijn we naar de workshops gegaan waar de jongeren zich voor hebben ingeschreven. Ik zelf heb mogen luisteren naar een workshop die Elianne heeft gegeven. Het ging over De Heilige Geest. Heel leerzaam en er kwamen hier hele mooie gesprekken uit. Na de lunch zijn we naar Barneveld gereden om een stadsspel te gaan doen. Ik heb de jongeren niet veel gezien, want wij zaten lekker op een terrasje. 

Vandaag maken we het avondeten zelf klaar en hebben we een girls- and boysnight. 

Wat er verder gaat gebeuren is natuurlijk nog een verassing.