brugkamp1 | donderdag 25-07-2019

Girls/Boys time op de woensdag!

We zitten alweer op de donderdag!
Wat gaat de tijd snel zeg....

Gisteren was het tijd om lekker uit te slapen. Na een druk nachtspel hadden ze dat echt wel verdiend. Na lekker een krentenbolletje en een appel, was het tijd om uit elkaar te gaan. De meiden hebben een heerlijk ochtendprogramma gehad (zie: maskertjes, chillen, heel veel lekkers) en de mannen hadden ook hun eigen programma.

Na de lunch was het tijd voor zeskamp. Met heel veel water!! Ik kan u vol trots melden dat door de verschillende insmeersessies nog niemand is verbrand en de kids beginnen al bijna met hun ogen te rollen als we voor de zoveelste keer een beker water voorschotelen. We hebben het er maar druk mee, maar gelukkig hebben ze zelf ook het besef dat het heel belangrijk is. 

Natuurlijk sloten we de avond super tof af en dit keer stond er een disco op de planning! Ondanks de hitte hebben we op vele liedjes gedanst en gingen we daarna lekker naar bed. Warm was het wel, maar met de ontspanningsoefeningen met de meiden was het al gauw stil. 

Daarnaast hebben we nog wat leuks! Ons thema is natuurlijk 'Expeditie Brugkamp'. U heeft de aankleding vast gezien op de zaterdag. Op elke tafel hebben we leuke plantjes (kattengras) staan om helemaal in de Freek Vonk sferen te komen. Het is natuurlijk zonde om de plantjes aan het eind van het kamp weg te gooien. We hebben deze week een goed doel centraal staan, waar bijvoorbeeld ook de opbrengsten van het snoepwinkeltje heen gaan. Vrijdag, wanneer u uw kind weer komt ophalen, heeft u de kans om ook een bijdrage hieraan te doen! Pinnen kan niet, dus u mag ouderwets muntjes en briefjes meebrengen. We hopen los te zijn aan het einde van de dag morgen!

Wij gaan weer verder met deze dag, volop genieten van de tieners en goed voor ze zorgen. Ik (Pauline) krijg al waterige ogen als ik denk dat ik ze morgen weer aan u moet meegeven. 

Lieve groetjes,
De hoofdleiding

 

Meer fotos