tienerkamp2 |

De kop is eraf!

De kop is eraf! Vandaag onze eerste echte dag op de Boomstronk. Gisteravond ging iedereen “redelijk” rustig slapen, met als gevolg dat iedereen op tijd aan het ontbijt zat. We zijn vandaag begonnen met stille tijd, in de groepjes. We hebben nagedacht over wat het betekent om stille tijd te houden, wat daar de waarde van is en hoe je dit het beste kunt vormgeven.

Voor wie het niet meegekregen heeft; ons weekthema is Back to the basics. Alle groepjes zijn kampen (a la Expeditie Robinson) met een eigen kleur. Inhoudelijk gaan we ook terug naar de basis. Vandaag was het thema: ‘Wie is God?’. Zoals gebruikelijk bij Onvergetelijke Zomerkampen zijn we uiteen gegaan in groepjes om door te praten.

Vanmiddag hebben we een spel in het bos gedaan, waarbij de groepjes tactische opdrachten moesten uitvoeren. Denk aan tangrams, de toren van Hanoi, en raadsels oplossen. ’s Avonds hebben we nog een leuk spel op de zandvlakte gedaan. Daarna was iedereen vrij om gezelschapspelletjes te spelen, gewoon te chillen, muziek te maken, etc. Inmiddels is iedereen naar bed en hopen we op een goede, slaperige nacht!