Tienerkamp 2 || Zwemmen, bonte avond en nachtspel

Vandaag was weer een dagje op het kamp in Otterlo. Het geestelijk programma stond vandaag in het teken van onze relatie met God. Hoe veel tijd steken we hierin en wat kunnen we hieraan verbeteren? Wat verwacht God van ons en op welke manier kunnen we persoonlijk onze stille tijd houden? Door middel van muziek, natuur, bijbel, gebed, andere mensen helpen?

We zijn na de groepjestijd richting het zwembad in Ede gefietst. Hier hebben we een aantal uren een leuke tijd met elkaar gehad. De 40 minuten durende fietstocht verliep soepel, op een enkelĀ valincidentje op de terugweg na. 's Avonds hebben we de bonte avond gehouden. Een gezellige avond met veel acts en enthousiaste tieners. Dit was echt een succes!

Zo meteen gaan we beginnen met het nachtspel. De tieners liggen nog onwetend in bed, maar dat zal niet lang meer duren...

31 jul 2019 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!