Brugkamp 2 - Zondag

Lieve lezer,

Allereerst: mag ik u heel heel heel erg bedanken dat wij een week lang mogen genieten van uw leuke zoon/dochter/broer/zus/etc. De groep is echt fantastisch, we hebben zo ongelofelijk veel lol met elkaar. Het begon vanmorgen al vroeg: al voor de leidingwekker stond droegen de tienerstemmen ver de gang op. Het zonnetje scheen, de temperatuur was aangenaam. Er is misschien nog een enkel buitje gevallen vanmorgen, maar echt nat zijn we vandaag niet geworden (van de regen dan, misschien wel een beetje op de stormbaan ;) 

Voor veel dingen was het vandaag de eerste keer: de eerste keer een dagopening, waar we samen enkele liedjes gezongen en Ruben ons verblijdde met een mopje. De eerste keer lunch, inclusief raadsel vanuit de keuken. De eerste keer een spel waarbij het zand in de sokken, uit de broekzakken en uit de oren gehaald moest worden. De eerste keer het douchemoment, waarbij 51 tieners in een uurtje door de douches zijn geracet. De eerste keer een warme maaltijd, die onze keuken in samenwerking met de overkoepelende kampcatering bereid had. 

Als laatste nog over het thema van de week: In Colour. Elk klein groepje heeft een eigen kleur, die ik de komende week allemaal apart aan u voor zal stellen. Vandaag hadden we het over het begin van Jozef, hoe hij behoorlijk anders was dan zijn broers, en hoe God een man gebruikte voor Zijn plan die helemaal niet populair was. Na een vlogje van de leiding over anders zijn, hebben de tieners ook gedeeld waarin zij zich soms anders voelen en hoe ze daarmee omgaan. We hebben elkaar allemaal gelijk beter leren kennen. 

Niet zo veel details vandaag, als leiding moeten wij nu ook nog alle slaap pakken die we kunnen krijgen. En het is eigenlijk toch leuker om het vanuit de tiener zelf te horen, toch?  

26 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

,

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!