TK 1 is begonnen!

Goedenavond!
 
We zijn begonnen!
Waar we vanmorgen nog met een handjevol leiding op de Boomstronk waren, bruist het terrein nu. Met een recordaantal van 50 deelnemers en 16 leiding zijn we op kamp.
We zijn ontzettend blij dat alle deelnemers en leiding gezond aan de week kunnen begonnen én dat we met mooi weer begonnen. Bidt u mee dat dit ook de rest van de week zo blijft?
 
Na de aankomst had de keuken al een lekkere pasta bereid. Daarna werd er afgewassen, gevoetbald, spelletjes gespeeld, snoep gegeten (wat overigens niets zegt over de kwaliteit van de pasta :-) ) of gewoon gekletst. 
We zijn ook al meteen de eerste keer het bos in gegaan. Daar deden we een kennismakingsspel in de grote groep en de kleinere groepjes. Iedere tiener zit in een groep met 2 of 3 leiding en in totaal tien tieners. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen gezien wordt.
We sloten af met Levend Memory. Hoe dat werkt, zeker als het wat donker wordt, moet u vrijdag aan uw kind vragen.
 
We sluiten zo dadelijk af met het zingen van ons Kamplied en met een avondsluiting van onze groepsleiding Tom. 
 
We zijn dankbaar voor uw vertrouwen en zien uit naar wat de week ons nog gaat brengen. We bidden daarin dat de tieners ervaren dat God altijd in verbinding met ze wil staan. 
Dat is ook het thema van deze week, waar we u morgen meer over vertellen.
 
Voor nu een fijne avond vanaf de Boomstronk!
24 jul 2021 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
24/07 KK1: we zijn begonnen! 2022

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!