tienerkamp1 | zondag 25-07-2021

Connected op Tienerkamp

Connected!
 
Dat is het thema dat we dit jaar hebben op kamp. In een jaar waar het voor veel tieners lastig was om je te verbinden met anderen, met vrienden en vriendinnen op school en ook met God, staan we stil bij verbinding. 
 
Wat betekent het om verbonden te zijn met God, met anderen en ook met jezelf? Daar gaan we deze week met elkaar over nadenken. 
We zien er naar uit om met de tieners te spreken over wat dit betekent in ons eigen leven en welke vragen (én antwoorden) de tieners hier over hebben.
 
Vanmorgen sprak Leon over wat verbinding is en zongen we met elkaar. Daarnaast introduceerde Lynn het goede doel: we sparen voor onderwijs voor Rohingya-kinderen. Voor elke 23 euro die we met elkaar inzamelen kan WorldVision één kind helpen naar school. We hopen met elkaar een mooi bedrag neer te zetten.
 
Na het ochtendprogramma praatten de tieners in groepjes door en lunchten we. 's Middags deden we een zeskamp, waarvan u ook een aantal foto's ziet. Ook werd er lekker genoten van de vrije tijd die er was en deden we nog een spel in de grote groep bij de spaarzame bui die we tot nu toe hebben gehad.
 
's Avonds aten we heerlijke handgemaakte frietjes met groente en balletjes. Dat werd tot het laatste frietje opgegeten. Op dit moment spelen de tieners Levend Stratego in het bos en als ze zo terugkomen wacht er een heuse pubquiz op ze. 
 
Een bomvolle dag dus. Het gaat ontzettend goed hier en we zijn blij om te zien dat alle tieners inmiddels aansluiting hebben gevonden. 
We hopen de komende week nog meer verbonden te raken met elkaar, met onszelf en met God!
 
Bidt u daarvoor met ons mee?
 
Een zonnige groet!
 
 
 

Meer fotos