tienerkamp2 | vrijdag 06-08-2021

De laatste dagen..

De dagen zijn hard gegaan. We hebben genoten, ondanks dat we allemaal steeds iets kleinere oogjes kregen. Woensdag ging het tijdens het ochtendprogramma over verbinding met elkaar. We hebben (soms) anderen nodig die ons bij God brengen. ’s Middags gingen we op jacht op te ontdekken wie de kluis van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen had geplunderd tijdens het spel Hunted. ’s Avonds was het tijd om de deelnemers eens lekker in de watten te leggen tijdens de Dinnershow. Entertainment werd verzorgd door zowel deelnemers als leiding en leiding kwam langs met hapjes en drankjes. De avond werd afgesloten met een disco. Althans daar leek het op, totdat de deelnemers om half 1 uit bed werden gehaald omdat het tijd was voor… het nachtspel! En dat was niet zomaar een nachtspel, we hebben in het bos gelasergamed. Hartstikke leuk!

Donderdag was het tijd voor een mannen/vrouwendag waarbij de mannen en vrouwen een apart programma hadden voor een deel van de dag. Eerst hebben we lekker uitgeslapen en werden we verwend door het keukenteam met een lekkere brunch. Daarna gingen we uit elkaar en hebben de mannen lekker brood gebakken boven een vuurtje, goede gesprekken gehad. De vrouwen hebben eerst spelletjes gedaan, toen goede gesprekken gehad en uiteindelijk nog houtgehakt (want de meiden moeten natuurlijk ook wat stoers doen 😉) met een geestelijke verwerking daarbij. Ook werden er 10 vragen (anoniem) aan elkaar gesteld, die we later met de hele groep besproken hebben. Dat vonden ze allemaal erg interessant en leuk! Daarna deden we jongens tegen de meiden, waarbij er kleine spellen werden gedaan en de jongens en de meiden tegen elkaar moesten strijden. De jongens waren hier (helaas) uiteindelijk de winnaar….! ’s Avonds hebben we een gebedswandeling gedaan waar de deelnemers na mochten denken over zorgen die ze hebben, maar ook over dankbaarheid. En natuurlijk was hier ook ruimte voor gebed. Na de wandeling was het tijd voor nog een kampklassieker: het kampvuur!

Vandaag dan de laatste dag. Tijd voor spullen inpakken, boekjes schrijven en afscheid van elkaar. Maar niet voordat we de deelnemers nog meegeven hoe ze thuis verbonden kunnen blijven met God. Het was een mooie week en we kijken terug op een mooie en gezellige tijd met elkaar. Vanavond allemaal weer lekker slapen in de eigen bedjes…. 😊

Meer fotos