24/07 KK1: we zijn begonnen!

Hallo ouders, opa's, oma's, tantes, buren en andere belangrijke mensen!

We zijn begonnen! Na een gezellige avond met broodjes knakworst, zingen in de zaal, een wandeling in het bos, dagsluiting met het groepje en nog even keten in de slaapzaal zit de sfeer er al lekker in. De (meeste) kinderen hebben een goede nacht gemaakt en vanmorgen zijn we actief gestart met de ochtendgymnastiek. Een prachtig gezicht met alle kinderen die de hokypoky deden en in het rond huppelden. We zullen een fotootje toevoegen van het ochtendgymnastiekteam zodat jullie wat sfeer kunnen proeven! 

Tijdens het ochtendprogramma hebben we het gehad over talenten en dat het belangrijk is om je talenten te ontwikkelen. Bij de knutsel gaan de kinderen zometeen in hun groepskleur een attribuut knutselen dat past bij hun groepstalent.

Vanmiddag gaan we lekker het bos in voor diverse bosspellen en vanavond is er een jongens- en meidenavond waar de kinderen (afhankelijk van de groep) zullen knutselen, rond het kampvuur marshmallows maken, spellen doen op het veld en één groep eindigt zelfs met poffertjes en chocomelk! We hopen morgen fotootjes toe te voegen van dit feest:)

Wij genieten van alle lachende gezichten, de energie tijdens de spellen en de knuffels aan de leiding. Een mooi begin van een onvergetelijke kampweek!

Groetjes,
Joëlle en Nico
Hoofdleiding kinderkamp 1
kinderkamp1@onvergetelijk.nl/0611978303

24 jul 2022 - 00:00

Meer fotos

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!