26/07 TK1: Levend water en waterspel

Het weer is afgekoeld, dat helpt voor de jongeren -en ook de leiding. Dat geeft ons allemaal weer meer energie. Gisteren hebben we heerlijke waterspelletjes gedaan. Levend bowlen was erg populair. De tieners gleden met plezier over de zeepbaan heen. We krijgen niet genoeg van het water. Zeker niet van het Levende water. In het kader van opns thema 'Ontmoeting met Jezus behandelede we vandaag het verhaal over de Samaritaanse vrouw zijn we aan de slag gegaan met een Praise & Prayer avond. De tieners reflecteren op hun eigen ‘wateren’. Er is plek voor eigen bezinning, groepsgebed en hoeken voor eigen overdenking.

Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan Ede. De kassa van de middenstand is gespekt door aankopen van veel snoep en chips. Maar aan de kookkunsten van de keuken ligt het niet, want ze eten goed en het wordt goed gewaardeerd. Na een spel hebben we heerlijk gezwommen en veel van de glijbaan gegleden. Bij het avondeten gleden de pannenkoeken naar binnen.

 

26 jul 2022 - 00:00

Meer fotos

2022:07:26 21:14:08, 2022:07:26 21:13:20,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Donderdag - Oranje helpers 2020

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!