BK1 2022 - Maandag

Brugkamp 1 is Into The Wild! We hebben een hele enthousiaste en fanatieke groep en daar genieten we van. Het thema van vandaag was ‘ik wil niet’ waarbij we een persoonlijk verhaal mochten horen van een van de leiding. God blijft bij ons, ook als het moeilijk is of als er dingen gebeuren die wij niet willen. 

Later hebben we als echte rangers, meegedaan met Expeditie Robinson Live! Check het filmpje om te ontdekken welke proeven we hebben gespeeld.
Na het eten was het tijd om in twee kampen tegen elkaar te strijden, het kamp van Mozes & de Israëlieten en het kamp van Ramses & de Egyptenaren.

Na het snoepwinkeltje, waarvan de opbrengst voor Operatie Mobilisatie is, zijn we gaan slapen. Maar niet voor lang! Er zijn dieren ontvoerd, er liepen stropers rond en we hebben de politie geholpen om stropers op te pakken. Het was een spannende nacht waarin iedereen tot het uiterste of nog verder is gegaan om de dieren te redden. Het was ontzettend gaaf! Vandaag genieten we van een heerlijke brunch met pannenkoeken, alleen met de jongens en alleen met de meiden. Het is hier goed! 
 

26 jul 2022 - 00:00

Meer fotos

Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
BK1 2023 Dinsdag & Woensdag 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!