31/07 KK2: dag 1

Beste ouders,

We hebben de eerste dag van kamp er alweer op zitten, De kinderen zijn gister aangekomen, hebben hun bed opgemaakt en kennis gemaakt met de leiding. We zijn gestart in de programmatent waar de leiding is voorgesteld, we de regels hebben gehoord en we hebben gezongen. De kinderen deden al enthousiast mee! We hebben daarna samen een groepsfoto gemaakt en gegeten. Op het menu stonden lekkere broodjes en een broodje knakworst.

Na het eten hebben we met elkaar kennisgemaakt door middel van leuke spelletjes. Voordat we gingen starten, kregen we als cadeau een mooie bandana in onze groepskleur! We hebben ook gelijk een foto met ons groepje gemaakt. Na de spelletjes hebben we een brandoefening gedaan, zodat we allemaal weten wat we moeten doen in geval van nood. Hierna was het alweer tijd om lekker te gaan slapen. De kinderen waren nog vol energie en dat slapen ging nog een beetje moeizaam ;) Gelukkig was het na een tijdje op elke slaapzaal muisstil en lagen alle kinderen lekker op één oor.

Mochten jullie het leuk vinden, is het mogelijk om uw kind een kaart/brief te sturen. Het duurt vaak even voordat de post aankomt, dus stuur deze zo snel mogelijk. Dan weten we dat het op tijd aankomt. De kaart mag gestuurd worden naar het volgende adres:

Het Mussennest, Beekdalse weg 1, 6731SG, Otterlo + t.a.v naam van uw kind + groep

We hebben over de eerste dag een kort filmpje gemaakt met dingen die we hebben gedaan! Deze is te bekijken via de volgende link:

https://youtu.be/3O-XWTFEc58

Veel kijkplezier!

Groetjes,

Talitha 

 

31 jul 2022 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!