Brugkamp 2 | Maandag

Goedenavond lieve ouders, verzorgers, familieleden; beste lezer.

 

Graag richt ik me weer tot u op deze prachtige, (zonnige!) maandagavond. We zijn deze augustus ingevlogen met een pubquiz na het ontbijt, waarin de tieners goed getest werden op allerlei onderwerpen: vragen over de leiding, over kamp, over Mozes (ons weekthema) of random feitjes. Niets was te gek, en er werd fanatiek geraden en bekokstoofd. Maar niet alleen de hersenen werden vandaag goed getraind. ’s Middags en ’s avonds stonden er namelijk twee renspellen op het programma! Van een Levend Kwartet waar bloedfanatiek verzameld en verdedigd werd, tot Levend Stratego met veel verstop en getik. Het is in jaren niet voorgekomen dat de vlag zo snel gevonden werd, en dat we zo veel potjes achter elkaar konden spelen ;)

 

Maar er wordt natuurlijk niet alleen gespeeld hier op kamp. Een van de belangrijkste onderdelen op een dag blijft natuurlijk het eten. En laat de keuken de tieners nou vandaag extra verwend hebben met een heuse BBQ! Zwetend in de rook en rennend van hot naar her, maar wat een genot voor de tieners. Onze toppers van de keuken hebben veel voor ons over!

 

Lekker uitgeput ging iedereen zijn bed in, nieuwsgierig wat de rest van de week nog te brengen heeft.

1 aug 2022 - 00:00

Meer fotos

Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
03/08 KK2: dag 5 - woensdag 2022

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!