Terugblik op Brugkamp Week 1 2022

2022:07:29 11:30:04

De after-kamp-dip is ingeslagen! Wat hebben we het goed gehad met elkaar. Zoals jullie bij de afsluiting konden horen: ‘We hebben genóten!’.

Als leiding hebben we de laatste avond nog veel opgeruimd en schoongemaakt. Hiervoor hebben we van een aantal van jullie wat brandstof gekregen in de vorm van een lief kaartje met wat lekkers en zelfs een hele snackbox met chocola, chips en drankjes. Heel erg lief! Dankjulliewel!

 

Het snoepwinkeltje van BK1 was razend populair. De opbrengst van de verkoop gaat naar Operatie Mobilisatie. Zij verspreiden Gods woord in gebieden die moeilijk begaanbaar zijn. Ook bieden ze praktische en medische hulp. Zij gaan letterlijk ‘Into The Wild’.

Er is 144,10 euro opgehaald voor het goede doel!

 

Niet alle spullen zijn door jullie meegenomen. De waardevolle spullen die achter zijn gebleven liggen nu in Langeraar (ZH). Op deze foto's kun je checken of er iets van jou bij zit. Wacht niet te lang met ophalen. We bewaren dit tot 30 augustus en daarna gaat het naar de kringloop. Zie je iets wat van jou is, wat je niet terug hoeft? Laat dat dan ook even weten via brugkamp1@onvergetelijk.nl.


We begrijpen het als je kamp mist en om een klein beetje in de kampsfeer te blijven kun je onderaan deze post nog een keer genieten van alle filmpjes die we van deze week hebben gemaakt!

 

Wij kijken terug op een onvergetelijke week. Willen jullie met ons mee terugkijken? 

We zouden het erg waarderen als jullie de evaluatie invullen. Zo kunnen we de tips en tops meenemen naar volgend jaar. Je krijgt (of hebt misschien al gehad) een link om de evaluatie in te vullen vanuit de stichting. We zien uit naar je reactie!

 

Danken jullie met ons mee voor deze mooie kampweek? De Here God heeft ons Zijn zegen gegeven en Hij was erbij. Hij is IK BEN en Hij is ook nu bij ons, op alle plekken waar we zijn. Blijf dichtbij Hem, Hij houdt van jou.

 

Team BK1

 

 

3 aug 2022 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
03/08 BK2: ontbijtbuffet tot praisewandeling 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!