Brugkamp 2 | Dinsdag

Lieve ouders/verzorgers,

De dagen op kamp vliegen voorbij. Ook dit jaar hebben we weer een fantastische groep, waarin bijzondere vriendschappen ontstaan. Corvee wordt elke dag met leuke muziek omgetoverd tot een feest.

Vanochtend werd de groep in tweeën gesplitst en was het tijd voor het spel vlaggenroof. In de middag was het tijd voor vossenjacht en daarmee tijd om Otterlo te gaan verkennen. Zes dieren, een ranger en een stroper moesten gevonden worden. Iedereen was heel fanatiek, maar er lag ook grote prioriteit bij het kopen van snoep. Nadat alle groepjes de spar in Otterlo onveilig gemaakt hadden, was het tijd om huiswaarts te keren. De jongens van het groepje Panter gingen er met de winst vandoor!!

Tijdens Groepjestijd ging het over vriendschap. We bespraken hoe Mozes werd bijgestaan door Aäron. Mooi om te leren dat we er niet alleen voor staan en dat God mensen op ons pad brengt die met hun talenten ons kunnen aanvullen. De keuken had voor ons een heerlijke wrap met shoarma klaargemaakt en achteraf een lekker toetje. Ondanks het vele snoepen gingen de wraps moeiteloos naar binnen. Vanavond stond er een praisedienst op het programma waarbij de alle kampers een gebedswandeling maakten. 

We kijken uit naar de rest van de week en zijn dankbaar voor alle waardevolle momenten die we meemaken.

Groetjes vanaf de Heidewachter!

3 aug 2022 - 00:00

Meer fotos

, , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
23/07 TK1: De eerste 24 uur Tienerkamp 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!