03/08 KK2: dag 4

Beste ouders,

Dinsdagochtend werden we wakker met een heerlijk zonnetje. We hadden mooi weer en begonnen de dag goed. We zijn weer begonnen met de stille tijd en de dagopening. Hierna lekker wezen ontbijten. Helaas met dit mooie weer hebben we meer last van wespen. Dit is tijdens het eten soms best een beetje verveled. Gelukkig kunnen de kinderen heel goed stilzitten en zijn we inmiddels ook al gewend aan de aanwezigheid van deze gasten. Na het ontbijt was het weer tijd voor corvee en hebben we even vrije tijd gehad. Bij het ochtendprogramma hadden we een leuke twist: het rad van de dag! Dit rad bepaalde de volgorde waarin we het ochtendprogramma zouden doen. Zo was het bijbelverhaal nu veel eerder dan dat we normaal doen. Het rad gaf een leuke twist aan het ochtendprogramma. De kinderen vonden dit erg leuk en we doen het donderdag nog een keer. Na het ochtendprogramma hebben we geluncht met wentelteefjes en brood. De wentelteefjes vielen goed in de smaak bij de kinderen en er werd goed gegeten.

Het was behoorlijk warm en daarom was het 's middags tijd voor waterspelletjes en een watergevecht. De kinderen hebben zich goed vermaakt. Als avondeten hadden we weer aardappels, groente en vlees op het menu. Na het avondeten hebben we de spelshow gedaan. De kinderen waren gemixt door elkaar en streden samen met een leiding om de winst. Er waren verschillende rondes met vragen. Hier moesten ze het juste antwoord op geven. Het groepje met leiding Fabio heeft gewonnen. Na de spelshow hebben we nog heerlijk gedanst tijdens de disco. Een drukke, maar gezellige dag! De kinderen gingen laat naar bed, dus ze vielen heel snel in slaap. 

Het filmpje van dinsdag kunnen jullie via de volgende link bekijken:

https://youtu.be/5Yr0I7FH-Hg

Groetjes,

Talitha

3 aug 2022 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Eindelijk was het zover: tijd voor het nachtspel! 2020

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!