kinderkamp2 | vrijdag 05-08-2022

05/08 KK2 vrijdag: Laatste informatie ophalen en afscheid

Beste ouders,

Vandaag haalt u uw kind weer bij ons op. Vanaf 16:00 uur bent u welkom op het terrein. Niet eerder! Hiervoor zijn wij namelijk nog bezig met ons programma. Dit zal op dezelfde manier gaan als bij de aankomst.

Wanneer de kinderen hun ouders weer zien, is het mogelijk dat er kinderen zijn die gaan huilen. Vermoeidheid en heimwee spelen hierbij een rol. Huilen is dan een logische reactie.

We hebben van 16:15-16:30 uur een korte slotpresentatie. Hier zullen we een presentatie geven over de mooie week die we hebben gehad met de kinderen. Ht is leuk om hier samen met uw kind bij te zijn.

In de vlog van woensdag heeft u kunnen zien dat wij een grap hebben uitgehaald met de kinderen over de oorwurmen. Tijdens de slotpresentatie zullen wij de kinderen vertellen dat dit een grapje was! De kinderen weten het dus nog niet.

Na de slotpresentatie mag u de spullen van uw kind in de auto gaan stoppen. Dit mag niet eerder. De spullen liggen op het veld bij de kleur vlag van de groep. De leiding heeft een tasje met de portemonnees, medicijnen, crea, kampboekjes en groepsfoto van de kinderen en zij zeggen ook graag elk kind gedag. U kunt met uw kind het tasje ophalen bij de leiding en afscheid nemen. Zij zullen bij de tassen staan. Na het afscheid nemen, kunt u met uw kind naar huis.

U kunt ook altijd even langs de hoofdleiding lopen, mocht u nog vragen hebben of hen even willen spreken over de week.

Voordat u met uw kind naar huis gaat, loop nog even langs de gevonden voorwerpen. Hier zitten vaak spullen tussen waarvan kinderen niet weten dat het van hun is. We hebben aardig wat spullen gevonden.

Wij gaan nog genieten van de laatste ochtend en middag. Tot straks!

Groetjes,
Talitha