BK1 2023 Maandag

Het gaat goed op Brugkamp! 
We hebben vandaag een hele mooie dienst gehad, waarin Constantijn een praatje hield over dat je soms weleens in de put kan zitten. Het kan lijken alsof je dan geen kant meer op kunt, maar God is er altijd. Hij had een heel mooi voorbeeld met een papiertje, vraag thuis maar eens hoe dat precies ging. 
Verder hebben we een heel gaaf personagespel gedaan waarbij de deelnemers langs posten met leuke spellen gingen. Door het spinnenweb, langlaufen, woorden maken en nog meer leuke spellen. Bij sommige spellen was een bonusronde en ze konden extra punten verdienen als ze het juiste personage uit het verhaal van Jozef inzetten. Daarna was er een dobbelsteen met 20 kanten voor extra bonuspunten. Erg leuk om de factor inzet & geluk te combineren in dit spel. Verder hebben we naast de boerderij ook kasteel Hoekelum dichtbij. Dit kasteel heeft een mooie zichtlijn, vrij uitzicht naar een heuvel. Op deze heuvel hebben we een sabotagespel gespeeld. Lekker rennen. 
De tieners hebben daarna weer heerlijk genoten van het snoepwinkeltje in onze foodtruck-caravan. Het is heerlijk om te zien hoe ze genieten en om door veel momenten heen iets van Gods liefde terug te zien in de tieners. 
 

Bekijk de video van maandag!

 

 

 

24 jul 2023 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!